Stuur ons een bericht

Woont u in Nederland en heeft u een vraag over uw aankoop in het buitenland? Een vakantie die u bij een buitenlandse reisorganisatie heeft geboekt? Een gewijzigde of geannuleerde vlucht? Of wilt u juridisch advies van een gespecialiseerde jurist? Stuur ons een bericht. We helpen u graag verder. Gratis! 

Twijfelt u of wij u kunnen helpen met uw vraag? Bekijk hier wat wij doen

Woont u in Nederland?

Wij kunnen u helaas niet helpen!

U woont niet in Nederland, daarom kunnen wij u niet helpen met uw vraag.

Neem contact op met het Europees Consumenten Centrum in het land waar u woont. Vind hier de contactgegevens. Woont u niet in de EU, Noorwegen, IJsland of het Verenigd Koninkrijk? Het ECC-Net is niet bevoegd om u te helpen met uw vraag.
Heeft u een vraag over een ondernemer uit een andere EU-lidstaat, Noorwegen, IJsland of het Verenigd Koninkrijk?

Wij kunnen u helaas niet helpen!

U heeft geen vraag over een ondernemer uit een andere EU-lidstaat, Noorwegen, IJsland of het Verenigd Koninkrijk, daarom kunnen wij u niet helpen. Bekijk hier wat we doen.

Vraag over een Nederlandse ondernemer?
Neem dan contact op met het Juridisch Loket voor gratis juridische hulp. Ook kunt u advies inwinnen bij ACM ConsuWijzer, dit is het consumentenloket van de Autoriteit Consument & Markt.
Uw contactgegevens
Om uw vraag te beantwoorden hebben we de volgende gegevens nodig.
 
Door het versturen van dit bericht gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring