Faillissement Whinkel B.V.

De rechtbank in Rotterdam heeft op 26 juni 2018 het faillissement van de Nederlandse webshop Whinkel B.V. uitgesproken. Het ECC ontving de afgelopen maanden meerdere klachten van consumenten over deze ondernemer aangaande niet-levering van producten.

Faillissement Whinkel BV, ECC Nederland

Vordering indienen curator

Als u een product heeft gekocht bij Whinkel B.V. en dit nooit heeft ontvangen, kunt u een vordering indienen bij de curator. De aangewezen curator in dit faillissement is de heer mr. L.T. van der Sluis. De vordering maakt u kenbaar per e-mail via insolventie@dvdw.nl of via een persoonlijk account op de website.

Voorbeeldbrief vordering na faillissement
Gebruik voor het indienen van uw vordering de voorbeeldbrief ECC: vordering na faillissement. Vergeet niet om de orderbevestiging, het bewijs van betaling, eventuele correspondentie en overige relevante documenten mee te sturen.

Chargeback
Heeft u uw aankoop met creditcard betaald? Neem dan ook contact op met uw creditcardmaatschappij. Mogelijk kunt u een chargeback verzoek indienen. Hiermee vraagt u de creditcardmaatschappij de betaling te onderzoeken en het afgeschreven bedrag terug te boeken.

Vragen? Vragen!

Heeft u vragen over de faillissementsprocedure van Whinkel B.V.? Neem dan contact op met onze juristen.