Faillissement Small Planet Airlines UAB

Na het faillissement van Small Planet Airlines GmbH, valt nu ook het doek voor Small Planet Airlines UAB, het Litouwse moederbedrijf van het in verschillende landen gevestigde Small Planet Airlines. De financiële problemen waarmee Small Planet Airlines te maken kreeg, zorgden voor de ondergang van deze luchtvaartmaatschappij. Vorderingen van passagiers kunnen bij de Litouwse curator worden ingediend.

Small Planet Airlines UAB failliet, ECC Nederland

Faillissementsprocedure

De aangewezen curator in dit faillissement is de heer Vytautas Paliukaitis. Passagiers die een vordering hebben op de gefailleerde vliegtuigmaatschappij, kunnen tot 1 maart 2019 de claim kenbaar maken. Dit is kosteloos en vorderingen kunnen in het Engels per post worden ingediend via het volgende adres:

UAB „Relina”
Att. mr Vytautas Paliukaitis
Konstitucijos pr. 12
LT-09308 Vilnius
Lithuania

Bij vragen kunt u telefonisch via +370 5 2734773 of per e-mail claims@administratorius.lt contact opnemen met de curator. Houd bij faillissementen rekening met lange wachttijden en dat in de praktijk vaak slechts een gering deel van de vordering wordt terugbetaald.

Vragen? Vragen!

Hebt u vragen over de faillissementsprocedure of het indienen van de vordering? Neem dan contact op met onze juristen. Wij helpen u, gratis.