ECC Nederland aanwezig bij Koninklijke nieuwjaarsontvangst

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima ontvangen elk jaar enkele honderden vertegenwoordigers uit de Nederlandse samenleving, het openbaar bestuur, de politiek en maatschappelijke organisaties tijdens de nieuwjaarsontvangst op het Koninklijk Paleis Amsterdam. Een grote eer dat ECC Nederland dit jaar deze traditionele receptie mocht bijwonen.

ECC Nederland aanwezig bij Koninklijk nieuwjaarsontvangst

Uitnodiging nieuwjaarsontvangst

Met dank aan de goede samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en ministerie van Justitie en Veiligheid kreeg de director van ECC Nederland ‘Eva Calvelo Muino’ de kans om bij deze bijzondere gelegenheid aanwezig te zijn.

Eva Calvelo Muino; “Een bijzondere start van dit nieuwe jaar. Wat een eer om een uitnodiging te ontvangen voor het nieuwjaarontvangst van het Koninklijk paar. De inzet van het Europees Consumenten Centrum wordt hiermee erkend en onderschreven. Een buitengewone waardering. Wij zullen blijven werken aan het vergroten van de zichtbaarheid van onze organisatie om in de toekomst nóg meer consumenten te kunnen helpen."

Wat doet ECC Nederland?

Benieuwd geworden naar wat het Europees Consumenten Centrum (ECC) precies doet en voor u kan betekenen? Kijk dan op de ‘Wat doet het ECC?’-pagina. We are here to help.