Vraag & antwoorden

 • Ja. Na het aangaan van de overeenkomst heeft u 14 kalenderdagen de tijd om er zonder opgave van redenen van af te zien. Heeft u het standaardherroepingsformulier niet ontvangen toen u het contract tekende? Dan wordt de bedenktijd verlengd naar 1 jaar en 14 kalenderdagen. Wanneer u het standaardinformatieformulier niet heeft ontvangen wordt de bedenktijd verlengd naar 3 maanden en 14 kalenderdagen.
  Thema:
  Timeshare & Holiday clubs
  Dossier:
  Bedenktijd
 • Aangezien wij nog nooit van een succesvolle wederverkoop of uitkomst van een rechtszaak in deze branche hebben gehoord adviseren wij u om niet op voorstellen tot wederverkoop in te gaan. Hiervoor lijkt namelijk geen markt te zijn. Door tal van leugens maken malafide verkopers u grote bedragen afhandig, terwijl dit u uiteindelijk niks oplevert. Onthoud dat een advocaat of adviseur nooit op eigen initiatief uw belangen behartigt. Daarvoor dient u als belanghebbende altijd zelf stappen te ondernemen.
  Thema:
  Timeshare & Holiday clubs
  Dossier:
  Als u uw Timeshare of lidmaatschap wilt doorverkopen
 • Bij het aangaan van de overeenkomst moet de verkoper u een standaardformulier verschaffen waarmee u de overeenkomst kunt herroepen. U kunt dit ook per brief doen. Het formulier of de brief moet binnen de bedenktermijn ondertekend naar de verkoper worden gestuurd. Wij adviseren u om dit per aangetekende post te doen en een kopie van de brief en het verzendbewijs goed te bewaren. Wanneer u een aanbetaling met een creditcard gedaan heeft, heeft u soms nog de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen via uw creditcardmaatschappij. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op met uw bank.
  Thema:
  Timeshare & Holiday clubs
  Dossier:
  Informatie die u vooraf moet krijgen